Vsi vozniki veste, da je vožnja izredno nepredvidljiva. V drobcu sekunde se vam lahko zgodi, da obstanete na cesti zaradi okvare vozila ali celo prometne nesreče. Vendar ne skrbite, sedaj imate zanesljivega zaveznika v vseh neprijetnih situacijah na cesti.

Odlikuje nas zanesljivost, prilagodljivost, natančnost, strokovna usposobljenost in hitra odzivnost, ter kvalitetna usluga.

Naše usposobljeno in izkušeno osebje vam bo priskočilo na pomoč ter hitro poskrbelo za takojšnjo pomoč pri prevozu poškodovanega ali pokvarjenega vozila na izbrani servis. Z dolgoletno tradicijo pri prevozu osebnih, kombiniranih in tovornih vozil vam zagotavljamo, da se lahko brezskrbno zanesete na našo hitro in varno avtovleko ne glede na to, kdaj in kje ste obstali na cesti.

Na razpolago smo vam 24 ur na dan, tudi med vikendi in prazniki, GSM: 031 33 00 55  ali  041 33 00 55.

1200-2

Smo pogodbeni partner Slovenskih in tujih zavarovalnic ter avto moto klubov.

Nudimo vam celostno asistenčno storitev, prevoz vašega pokvarjenega ali poškodovanega vozila, popravila na terenu, nadomestna vozila in prevoz oseb. V našem servisnem centru pa vam vaše vozilo tudi hitro in kvalitetno popravimo. Poskrbimo za vaše vozilo in vas.

Se vam je vozilo pokvarilo? Pokličite nas hitro in kvalitetno vam bomo priskočili na pomoč.

Ste bili udeleženi v prometni nesreči in vozilo ni vozno? Poskrbeli bomo za vas in vaše vozilo.

Vam je počila pnevmatika? Nič hudega pokličite nas takoj bo poskrbeli za vas.

Ste zaklenili ključe v vozilo? Ne skrbite, vaše vozilo odpremo hitro in brez poškodb.

Za vas uredimo tudi formalnosti vezane na vaše asistenčne pogodbe.

Potrebujete kakršno koli pomoč na cesti, mi smo z vami kadarkoli in kjerkoli 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 365 dni na leto, pokličite nas 031 33 00 55  ali  041 33 00 55.

 

Partnerji:

asistenca3