servis900Samo kakovostne servisne storitve vam zagotavljajo užitek v varni vožnji in   popolno zaupanje v vaše vozilo. Naše izkušeno in strokovno servisno osebje poskrbi za vzdrževanje in popravila  vseh znamk vozil.

Naša zanesljiva ponudba servisnih storitev obsega redne servise storitve, diagnostiko, pripravo na tehnični pregled, hitre servisne storitve (menjava olja, filtrov, zavor, pnevmatik ali izpušnih cevi), vzdrževanje klimatske naprave, večje servise, skratka poskrbimo za vse kar potrebuje vaše vozilo.

V našem servisnem centru poskrbimo tudi za preprosta in zahtevnejša mehanična popravila vseh vozil. Pri servisih in menjavah vedno uporabljamo izključno kakovostne nadomestne dele,da lahko brezskrbno in zanesljivo nadaljujete z vožnjo.

Redno vzdrževanje in skrb za vaše vozilo prepustite izkušeni in strokovni ekipi mehanikov JUNIK- M, ki se  kljub izkušnjam in veliko znanja, neprestano dopolnjuje na izobraževanjih in tehničnih seminarjih.

Zakaj je potrebno vozilo redno in kakovostno vzdrževati?

Redno vzdrževanje vozila je bistvenega pomena za dobro kondicijo vašega vozila in za varno vožnjo saj je vaše vozilo vedno in vsepovsod z vami na delu, v prostem času  in na počitnicah. Glede na kilometre in starost vozila nekateri sestavni deli izgubijo  svojo učinkovitost in lahko povzročijo mehanske ali elektronske okvare. Vzdrževalni  pregled je bistvenega pomena za ohranitev izvirnih značilnosti in podobe vozila na  področju varnosti, udobja in zmogljivosti. Pri nas vam vzdrževanje vozila opravimo v  skladu servisnimi določili in s tem poskrbimo za brezskrbno in varno  vožnjo. Vzdrževanje vozila opravijo izkušeni in usposobljeni strokovnjaki.  Zagotavljamo vam je enoletno garancijo na kakovostne nadomestne dele in storitve v  našem servisnem centru.

Poskrbeli bomo, da boste od nas odšli brez skrbi in zadovoljni, zato poskrbite za vaše vozilo in se naročite na servis:

Tel: 04 58 10 000   /  Gsm.: 051 65 62 42  / Email: info@junik-m.si